Turkos Måleri AB

Hej och varmt välkommen. Jag har ju en gång långt bak i tiden startat den här bloggen mest för att dela med mig om sådant som har med datorer, teknik och internet att göra. Så händer det någon gång då och då att jag stoppar in ett och annat inlägg som handlar om något annat, och det här är ett sådant inlägg. Det var i somras på bygget där jag arbetar, dags för en målare i Falkenberg att måla fasaden. Huset ska bli bostadsrättslägenheter och det är många olika yrkesgrupper involverade i ett bygge. Själv är jag takläggare och är duktig inom mitt område, och den målare i Falkenberg som var involverade i fasadmålningen var duktiga på det han gjorde. Jag ska säga till er att denne målare kom från ett företag som heter Turkos Måleri, och det är ett företag som jag på nära håll har fått se arbeta, och de är professionella på det de gör. Om jag någon gång själv skulle behöva anlita en målare i Falkenberg hade jag utan minsta tvekan vänt mig till Turkos Måleri. Det kan inte nog betonas hur viktigt det är att kunna lita på att få all den hjälp man behöver när det är måleri som det är frågan om, och målarna hos Turkos Måleri har all utbildning som krävs och dessutom flera år av erfarenhet. Därför hoppas jag förstås att om det är någon av er som befinner er i Falkenberg och någon gång har ett behov av att anlita en målare, att ni då kommer att vända er till Turkos Måleri. Jag tycker att ni redan nu på studs ska läsa mer om dem inne på deras hemsida, så den länkar jag er till i det här inlägget.