En cateringfirma i Mönsterås

Okategoriserade

Jag surfade runt på internet häromdagen för att hitta en bra cateringfirma till min dotters studentskiva som kommer gå av stapeln i juni. Jag tänkte att det kunde vara lika bra att vara ute i god tid så att inte de allra bästa firmorna är uppbokade. Min dotter har en väl genomtänkt idé kring vad hon vill ha för slags mat på sin student. Hon vill ha olika sorters kycklingspett, pastasallad, potatissallad, kallskuret kött, olika såser, bröd och fruktfat, och jag tänker att eftersom hon bara går ur gymnasiet ett år så ska hon få exakt det hon önskar. Tack vare internet kan man hitta exakt det man söker, och man inser samtidigt att det finns ett stort utbud. För mig är det enbart positivt, och jag kan på så vis finna exakt det som min dotter vill ha. Jag hittade precis rätt catering i Mönsterås, där vi bor. Företaget heter Nya Lilla Bageriet i Mönsterås och är inte enbart en cateringfirma, utan också ett bageri och konditori. Jag tror att vi kommer att bli riktigt nöjda med deras tjänster, då jag bara har hört gott om dem förut.